SKUPINSKA VADBA

Zasnovali smo različne tipe treningov, kjer se bomo vadbe lotili na več načinov. Kombinirali bomo več pomembnih vidikov vadbe, s katerimi bomo izboljšali svojo kondicijsko pripravljenost, moč in mišični tonus, stabilnost, eksplozivnost, koordinacijo, vztrajnost in samozavest. Izberi si obliko treninga, ki ti najbolj ustreza, ali pa si skombiniraj svoj vadbeni program.

FUNKCIONALNI KARDIO

Vsestranski trening, kjer bomo krepili moč in eksplozivnost, hkrati pa poskrbeli tudi za splošno kondicijsko pripravo. Pol treninga bomo namenili vajam za moč, druga polovica pa bo namenjena krepitvi kardiovaskularnega sistema.

PONEDELJEK

ob 17:30

Lokacija po dogovoru

FUNKCIONALNA VADBA

Trening  za vse, ki želijo razvijati motoriko ter oblikovati svoj mišični tonus. Izvaja se po principu funkcionalne vadbe, kjer razvijalmo svoje sposobnosti s kompleksnimi večsklepnimi vajami z lastno težo in z različnimi pripomočki.

SREDA

ob 18:00

Lokacija po dogovoru

PROGRAMI

U Move treningi skupinske vadbe potekajo večkrat tedensko. Glede na svoje želje, in kolikor ti dopušča čas, si nato izbereš, kateri od spodnjih programov treningov ti najbolj ustreza. Ob nakupu mesečne karte treninge lahko koristiš kadarkoli do konca meseca in nisi vezan/a na posamezne dneve ali tip vadbe.

 
2x TEDENSKO

do 10 treningov vodene vadbe v mesecu

45 €

1x TEDENSKO

do 5 treningov vodene vadbe v mesecu

35 €

PRIJAVI SE

Super, še zadnji korak in kmalu se nam pridružiš :-) Izpolni spodnji obrazec. V polje za sporočilo napiši, kateri program vadbe bi želel/a obiskovati in po e-pošti boš prejel/a nadaljne informacije o trenutnem ciklu in plačilu. Ne pozabi, prvi trening je BREZPLAČEN.

Se vidimo na treningu ;-)

Odlično! Prejeli sva tvoje sporočilo. Se oglasiva kmalu :-)